Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim Tezsiz Yüksek Lisans

Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Öğrenci Kabul Koşulları

Programa Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde öngörülen şartları yerine getirmiş olanlar kabul edilir. Adayların en az 2.08/4.00 (55,20/100) lisans not ortalamasına sahip olması gerekmektedir. Başvuru için Akademik Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavı (ALES) ve yabancı dil şartı aranmamaktadır. Programa en az dört yıllık işletme, iktisadi ve idari, siyasal bilgiler, sosyal ve beşeri bilimler fakülteleri ile mühendislik fakültelerinin işletme ve endüstri mühendisliği mezunları başvurabilirler. Programa ilan edilen kontenjan dâhilinde kabul edilen öğrencilerin listeleri, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü tarafından açıklanır.

Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim Tezsiz Yüksek Lisans Programının Başarı Koşulları ve Ders Listesi

Programdan mezun olabilmek için en az 10 ders ve dönem projesinden başarılı olarak 90 AKTS kredilik yükü tamamlamak gerekmektedir. Program süresi asgari 3 yarıyıldır. Gereken ölçütleri sağlamış mezunlar “Bilim Uzmanı” unvanı alırlar.

Dosya Adı
Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim Tezsiz Yüksek Lisans 2018-2019 Ders Planı.docx İndir Göster