Yalova Üniversitesi E-Ticaret Kulübü "Dünya’da ve Türkiye’de E Ticaret Trendleri’’ Etkinliği

Yalova Üniversitesi E Ticaret Kulübü, 9 Aralık tarihinde 14:30- 16:30 saatleri arasında Yalova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Konferans salonunda Dünya’da ve Türkiye’de E Ticaret Trendleri Etkinliğini gerçekleştirdi.

Konuklarımız; Ecrou E Ticaret Takım Lideri Ahmet Enes POLAT ve ekip arkadaşlarının güzel sunumları ve hoş sohbetleriyle bilgi ve tecrübelerini Yalova Üniversitesi öğrencilerine aktardı. Öğrencilere e ticarette entegrasyon, swot ve pazar analizi, e ticarette yazılımın önemini, ihracat, CV nasıl hazırlanır gibi konular konuşuldu. Etkinlik sonunda Ecrou tarafından çekiliş ve seçilen 3 kişiyle mülakat simülasyonu gerçekleştirildi.

Değerli tecrübelerini bizlerle paylaşan konuklarımıza ve bütün katılımcılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.