Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimizle Oryantasyon Programı Gerçekleştirdik

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü olarak yeni kayıt yapan öğrencilerimize üniversite hayatı ve bölümüzle ilgili bilgilendirme amaçlı oryantasyon programı düzenledik. Oryantasyon programına bölüm öğretim elemanları ve 1. sınıf öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Bölüm öğretim elemanlarının kendini tanıtması ile başlayan program bölüm başkanımızın ve diğer öğretim üyelerimizin öğrencilerimize yaptığı tavsiye konuşmaları ile devam etti.  Öğrencilerimiz neden Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü'nü tercih ettiklerini ve üniversite hayatlarından beklentilerini dile getirdiler. Ayrıca bölümümüzün öğrenci kulüpleri olan "E-ticaret Kulübü" ve "Ticaret ve Finans Kulubü" yeni kayıt olan öğrencilerimize tanıtıldı. Program öğrencilerimizle bir soru-cevap niteliğinde sohbet ile sona erdi.

Yeni öğrencilerimize tekrardan hoş geldin diyor, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz...