Yalova Üniversitesi    utf@yalova.edu.tr 0226 815 52 09

Yalova Üniversitesi Ticaret ve Finans Kulübü’nden Cemre Tersanesi’ne Teknik Gezi

Öğrenci kuluplerimizden Ticaret ve Finans Kulübü Cemre Tersanesi’ne 16 Kasım 2022 tarihinde teknik gezi düzenledi. Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yasin Galip Gençer önderliğinde planlanan teknik geziye İİBF Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü hocalarımızdan Prof. Dr. Bilge Leyli Demirel Ergün, Ticaret Finans Kulübü başkanı Gizem Bediroğlu ve İİBF Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümünden 23 öğrencimiz katıldı. 

Tersaneler bölgesinde Cemre Tersanesi içerisinde düzenlenen Teknik Gezi’de; öncelikle katılımcılara İSG eğitimi verildi. Eğitim sonrasında Cemre Tersanesi Finans Müdürü Sn. Burçin Yılmaz ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Sn. Ömer Özderoğu, Cemre Tersanesi’nin kuruluşu, yapısı ve gemi üretimi hakkında öğrencileri bilgilendirdiler, sorularını cevaplandırdılar. Tersane sorumlusu eşliğinde ilk önce Cemre2 daha sonra Cemre1 saha turunda öğrenciler gemi üretimi ve operasyonları aşamalarını görerek, yapımda olan gemiler hakkında bilgi sahibi oldular. 

Bugün bizleri ağırlayan Cemre Shipyard Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Toftar’a, CFO Sayın Ömer Özeroğlu, Finans Müdürü Sayın Burçin Yılmaz’a ve tüm Cemre Tersanesi çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.