Yalova Üniversitesi Ticaret ve Finans Kulübü AKSA’ya Teknik Gezi

Yalova Üniversitesi İİBF; Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü; Ticaret ve Finans Kulübü AKSA’ya 6 Haziran 2022 tarihinde teknik gezi düzenledi.

Koordinatörlüğünü UTF Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yasin Galip GENÇER’in yaptığı etkinliğe bölümümüz öğretim üyeleri de katıldı.

Teknik Gezi’de, Fabrika Saha turu, Liman Bölgesi Tanıtımı, Hakan Aydın ve Ayşe Gül Zeren’in Tanıtım sunumları ile Mali İşler sunumları dinlendi, ayrıca Göz Ünitesi gezildi, Laboratuvar gezisi ve son olarak Elyaf Üretim Tesisi-08 Ünitesi de gezilmiştir.  Bunun yanında katılımcılarımız AKSA’nın hangi ülkelerden hammadde ithal ettiğini ve hangi ülkelere Elyaf türlerini ihraç ettiği gibi birçok konuda bilgi sahip oldular.
Öğrencilerimiz bu vesileyle AKSA hakkında bilgi sahibi oldular ve sahayı inceleme fırsatı buldular.